Nyuszikaja

Ételek, receptek, kísérletek, tanulás.

Corn flakes-es csirkenuggettek 2013. január 4.

Filed under: Húsok — szaboagi @ 11:06
Tags:

Rántotthús-párti vendégeknek vészhelyzet-fogásnak, szagmentesen, villám-módra.

Hozzávalók:

Igény szerinti csirkemell (2 főre mondjuk 30-40 dkg), apró, “mekis” nugget méretre vágva, vagy csíkokra, kinek hogy szimpatikusabb.

2 ek mustár (mézes mustárral sokkal finomabb, vagy mustár + 0,5-1 ek méz)

2-3 ek olívaolaj

só, bors

natúr kukoricapehely

  1. A husit, miután előkészítettük, sózzuk, borsozzuk, összekeverjük a mustárral és az olívaolajjal. Jót tesz neki, ha áll picit, de nem feltétel.
  2. A panírozáshoz mozsárral vagy ököllel :) durvára törjük a kukoricapelyhet és ebbe forgatjuk bele egyenként a csirkedarabkákat.
  3. Egy nagy tepsit kibélelünk sütőpapírral vagy szilikon sütőlappal, mehetnek rá a csirkedarabkák.
  4. 180°C-on 20-25 perc alatt meg is sülnek.
Reklámok
 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s