Nyuszikaja

Ételek, receptek, kísérletek, tanulás.

Mustáros, mozarellás göngyölt csirke 2010. október 13.

Filed under: Húsok — szaboagi @ 09:00
Tags: , ,

 

Mustáros göngyölt csirkemell

 

Pár perc alatt elkészíthető, de megéri a fáradtságot. :)

Hozzávalók:

1 egész csirkemell, négybe vágva, vékonyra kikloffolva

másfél mozarella

8-12 szelet bacon

4 ek dijoni mustár (vagy más, erős, és/vagy bogyós mustár)

  1. A husikat kikloffoltam, kicsit besóztam.
  2. Megkentem őket, mint a vajaskenyert jól a mustárral.
  3. A mozarellát kis darabokra tépkedtem és beborítottam vele a husit.
  4. Felgöngyöltem, majd a kiterített baconbe tekertem ismét. (2-3 hosszú szelet bacon pont jó volt, féloldalasan tekertem.)  Ebben pedig az a jó, hogy a bacon szépen összetartja a göngyöleget, nem kell sem előtte, sem evéskor bajlódni a fogpiszkálóval.
  5. 200 °C-on 25-30 percet sült.

Pikkpakk ebéd, salátával adtam.

Reklámok
 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s