Nyuszikaja

Ételek, receptek, kísérletek, tanulás.

Rebarbara crumble 2010. szeptember 19.

Filed under: Édességek — szaboagi @ 10:16
Tags:

Alighanem ez lesz a leghaszontalanabb bejegyzés ezen a blogon.

Ugyanis halvány lila segédfogalmam sincs arról, hogy csináltam ezt. De a képet viszont szeretem :)

Azt tudom, hogy a rebarbara a káptalantóti piacról származik.

Tudom, hogy sokat szenvedtem a pucolásával (pedig Ági barátnőm megígérte, hogy nem is olyan vészes. De, az. :)

Kivajazott tálba tettem a rebarbarát, majd rámorzsáltam a tésztát.

Gyanítom, hogy liszt, vaj, cukor, tojásból állt :) De ezek közül 3 biztos volt a tésztában :)

Reklámok
 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s