Nyuszikaja

Ételek, receptek, kísérletek, tanulás.

ragacsos citromos csirke 2009. február 1.

Filed under: Húsok — szaboagi @ 18:49

chicken(A kép: people.com-ról)

Naná, hogy Ramsay. Pár héttel ezelőtt a Times-ban megjelent szokásos szombati receptje

Az én csirkém hozzávalói:

4 csirkecomb, 8ba műtve

3 db biocitrom

szójaszósz

1-2 ek méz

1 dl víz

petrezselyem, só bors

A csirkéket kis olajon kérgesítettem

sóztam, borsoztam,

ment rá a szójaszósz

majd a víz, végül a citromkarikák

lefedve főtt egy darabig (kb 10-15 perc, de ezt ne higgye el senki, semmi biztosíték nincs rá)

a vége előtt kb 5 perccel (na ja, itt ronottam el) ment rácsurgatva a méz

és kész!

(A kép pedig azért lopott, mert természetesen míg a pürét döngöltem, pont odakapott a méz. Nem rontotta el, de nem lett valami szép..)

újhagymás krumplipürével adtam.

az eredeti recept itt

a videó pedig itt

Reklámok
 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s